Oppdateringer ish

Jeg har blogget veeldig lite i det siste sorryyyyy. Men som jeg skrev så har jeg blitt veldig dårlig igjen. Men siden sist jeg skrev har jeg vert hos legen som henviste meg (endelig) til sykehuset så jeg kan bli utredet for ME. Vi (mamma blir alltid med meg til legen, jeg er sjenert. Tør ikke snakke med legen nesten.) hadde spurt 2 ganger før om å henvise meg til sykehuset men han glemte det begge gangene. Men nå, endelig. Også har mamma sånn krystallsyke greier vet ikke helt hva det går ut på. MEN, hun hadde vert til behandling og fortalt om meg til sin lege også syntes hun det hørtes ut som om jeg hadde det også så jeg skal til en annen lege også å sjekke. Endelig skjer det noe liksom. Leger er så trege. Men ja. Vet ikke enda når jeg skal til sykehuset, men skal til andre legen i begynnelsen av mai. Lenge til, meh. Jaja, Sånn er det. Håper jeg finner ut av hva som er galt med meeeg.

Jeg har også bestilt mer øyevipperrrr, Yaay.

Dear Laura Girly Doll Eyelashes ^


Også 10 par med lower eyelashes. Hadde liksom 100 vanlige par og ingen lower så, ja.

Også lurer jeg på om jeg kanskje skal begynne med sminke og kanskje hår tutorial tingerrrr hvis noen interressert i det? Hadde det vert awzm? Liksom føler jeg snakker omtrent bare om meg selv osv, og det er jo ikke så spennende. Vil gjøre noe dere syntes er morro. Er ikke pro liksom hahha, meeen ja. Så, ja. Vil dere det?

8 kommentarer

Ray

15.mar.2011 kl.23:18

Håper du finner ut av det snart :c

Linn Jeanette

15.mar.2011 kl.23:19

Stakkars deg, Carina! Høres ikke bra ut. Men bra de endelig reagerer! :3

Å stilige øyevipper :D

Og jeg vil veldig gjerne du begynner med det altså :'3 da blir jeg glad :'3 <3

Cea

15.mar.2011 kl.23:24

Aww, stakkars... Men er bra at du kommer inn på sykehus og får funnet ut hva som er galt! c:

Øyevippegreier fra Japan jo! :3

Kommentere min nye blogg også? ^^'

THEAAAAA

15.mar.2011 kl.23:27

Du burde lage sånn video ting :D

Da kunne du kanskje vist hvordan du setter på vippene dine?

Og ja bra du får time hos en annen lege sak :'3<3

~christine

16.mar.2011 kl.13:20

hvor bestiller du fra? o.o

BaBiii.FiiA

16.mar.2011 kl.13:48

jatakk til hår- og sminketutorials ♥

shempebra at du har fått mer orden på ting nå, vennenmin.

xkolibri

16.mar.2011 kl.14:37

~christine: Jeg bestiller fra ebay :3

Janita

17.mar.2011 kl.17:18

jaaaa ha sånn videoer <3

Skriv en ny kommentar

xkolibri

xkolibri

16, Arendal

Hei jeg heter Carina Julie. De fleste kaller meg Carina. Ellers kaller noen meg Noona eller Lillepus. Jeg ble førdt 31. Mai 1994 i Arendal, der jeg bor fortsatt. Jeg er syk, og går ikke på skole. Jeg har Krystallsyke og noe mer som for tiden er ukjent, og legene prøver å finne ut av. Jeg skal prøve å begynne på skolen igjen til høsten. Design og håndtverk blir det, da. Skal bli frisør. Og etter jeg har vert frisør en stund planlegger jeg å bli marinbiolog. Forhåpentligvis flytter jeg til Akershus et sted i 2012. Da jeg ikke er på skole sitter jeg for det meste hjemme alene og gamer eller ser anime. Noen få ganger er jeg ute med venner. Forever alone, lol.

Kategorier

Arkiv

hits