Bestilt ting

Jeg har bestillet Shampo, Balsam, Varmebeskyttende og Leave-in kur greie. Sånn.. Ting.. Ja. På lookfantastic.com er det sånn sick billig. Liksom Shampoen og Balsamen kostet under 200 kr liksom tilsammen. Skulle man kjøpt en av dem i en frisørsalong hadde den kostet 275 tror jeg. For en. Sykt. Men, ja. Nå skal håret mitt bli fint (:

3 kommentarer

Ray

02.mar.2011 kl.21:00

Du kjøper masse på nettet du xD Jeg driter litt i håret mitt utrolig nok._. vasker bare med en random shampoo og balsam e_e

xkolibri

02.mar.2011 kl.21:40

Jaa, mye billigere på nettet. Og, ja. Klarer aldri finne noe i butikken nesten o.o

Gjør jeg også akkurat nå ahahah. Random shampo og balsam ftw. Men derfor jeg har kjøpt ting nå :3

TheaMarieBremar

02.mar.2011 kl.21:58

Hihi jeg har den ghd saken :D

Skriv en ny kommentar

xkolibri

xkolibri

16, Arendal

Hei jeg heter Carina Julie. De fleste kaller meg Carina. Ellers kaller noen meg Noona eller Lillepus. Jeg ble førdt 31. Mai 1994 i Arendal, der jeg bor fortsatt. Jeg er syk, og går ikke på skole. Jeg har Krystallsyke og noe mer som for tiden er ukjent, og legene prøver å finne ut av. Jeg skal prøve å begynne på skolen igjen til høsten. Design og håndtverk blir det, da. Skal bli frisør. Og etter jeg har vert frisør en stund planlegger jeg å bli marinbiolog. Forhåpentligvis flytter jeg til Akershus et sted i 2012. Da jeg ikke er på skole sitter jeg for det meste hjemme alene og gamer eller ser anime. Noen få ganger er jeg ute med venner. Forever alone, lol.

Kategorier

Arkiv

hits