Dopet pusekatt.

I dag var Hades, pusekatten min, å ble kastrert ogsånn og da blir han jo dopa. Ikke så lenge siden han våknet så han driver å sjangler rundt oppi stua. Var ubercute at det føste han gjorde da han våknet var gå bort til meg å kose med hånda mi. Søteste pusen i verden altså.  

Også! Så jeg VEEERDENS søteste valp da jeg var i oslo. Jeg lå nede på ryggen også kom noen jeg ikke kjente med den og jeg bare AWWWWW også satt hun som eide den oppå meg *-* Også beit den meg i leppa og i nesa og på øyelokket, faktsik. Også tygget den på tannbørsten min så den måtte jeg kaste e_e Også fikk jeg utslett i hele fjeset fordi jeg er allergisk. e_e
Catharina filmet, men jeg har den ikke, men hvis jeg får tak i den skal jeg laste den opp n_n

5 kommentarer

Hunter636

25.jan.2011 kl.17:03

hæææ...en du ikke kjenner satte seg oppå deg...jaja

katten din høres skjønn ut =D

xkolibri

25.jan.2011 kl.17:18

Neej, en jeg ikke kjente satt verdens søteste valp oppå meg :'D

Catha

25.jan.2011 kl.20:25

Jeg skal prøve å bli smart å laste opp videor fra helga på youtube eller no xD ..caramelldansen om morgnen? (a )

Catha

25.jan.2011 kl.20:53

Jeg var smart xD nesten..

http://www.youtube.com/watch?v=3ngxSUoVWD0

Mari Søvre

25.jan.2011 kl.20:54

hahaha må ha vært en fin og ikke fin opplevelse :')

Skriv en ny kommentar

xkolibri

xkolibri

16, Arendal

Hei jeg heter Carina Julie. De fleste kaller meg Carina. Ellers kaller noen meg Noona eller Lillepus. Jeg ble førdt 31. Mai 1994 i Arendal, der jeg bor fortsatt. Jeg er syk, og går ikke på skole. Jeg har Krystallsyke og noe mer som for tiden er ukjent, og legene prøver å finne ut av. Jeg skal prøve å begynne på skolen igjen til høsten. Design og håndtverk blir det, da. Skal bli frisør. Og etter jeg har vert frisør en stund planlegger jeg å bli marinbiolog. Forhåpentligvis flytter jeg til Akershus et sted i 2012. Da jeg ikke er på skole sitter jeg for det meste hjemme alene og gamer eller ser anime. Noen få ganger er jeg ute med venner. Forever alone, lol.

Kategorier

Arkiv

hits