Finefine helgen

Så, i helgen var jeg i oslo i bursdag til Catharinapus. Kom på fredagen og var litt i oslo og møtte Mikky, Nii-Sama og Patrick. Også tok jeg toget ALENE til ås! Trodde jeg kom til å dø elns siden ja, skummelt! Men jeg var kjempeflink og gikk av toget og fant brua Catha sa jeg skulle gå over. Der møtte jeg Catha og Natta. Så ble vi kjørt hjem til Catha av mammaen hennes også bare loket vi pc og tv ogsånn også lagg vi oss siden jeg kom ganske sent. På lørdagen ble jeg våknet av at Catha og Natta hoppet på meg ogsånn og skrudde på caramelldansen. Klarte ikke å la vær å danse caramelldansen da, så jeg lå i sengen min og danset. Også sto vi opp og baket 2 typer muffins, brownies og laget 2 typer gelè og laget lørdagsbowl. Diggdiggdigg. Fikk ikke smaket på alt jeg da, men jaja. Også kom gjestene også hadde vi det gøy og feiret bursdag. Det jeg husker best var avisleken, sykt morro. Jeg fikk litt panikk noen ganger da, men hahah. Så stakk noen av gjestene og vi var 7 stk som sov hos Catha inkludert henne, Hah. Så på morgenen ryddet vi også stakk vi til Oslo også møtet vi Nettepus, Yuki, Patrick, Mikky og noen folk jeg ikke kjente. Også kjøpet jeg Yaoi hihihihi k9z. Også dro jeg hjem, og Yuki var søt og bæret kofferten min til bussen.  Såå.. BILDER! :D

*Fredag*


*Lørdag*

Også gikk kameraet mitt tomt for strøm da gjestene kom, så stjal noen bilder som ble tatt med cameraet til Catharina av forskjellige mennesker.

*Yaoi boken jeg kjøpte*

Også kom strømpetingene mine i dag, Jippi! Men Half wig'en har fortsatt ikke kommet ):
4 kommentarer

Ray

24.jan.2011 kl.13:34

Awh.. så gøy ut! Bra du koste deg c:

live lol love

24.jan.2011 kl.14:11

så kos/digg ut!

Catha

24.jan.2011 kl.21:29

Yey :33 bra du koste deg ^x^

vampirebutler

24.jan.2011 kl.23:09

Yay, du nevnte meg :3

Skriv en ny kommentar

xkolibri

xkolibri

16, Arendal

Hei jeg heter Carina Julie. De fleste kaller meg Carina. Ellers kaller noen meg Noona eller Lillepus. Jeg ble førdt 31. Mai 1994 i Arendal, der jeg bor fortsatt. Jeg er syk, og går ikke på skole. Jeg har Krystallsyke og noe mer som for tiden er ukjent, og legene prøver å finne ut av. Jeg skal prøve å begynne på skolen igjen til høsten. Design og håndtverk blir det, da. Skal bli frisør. Og etter jeg har vert frisør en stund planlegger jeg å bli marinbiolog. Forhåpentligvis flytter jeg til Akershus et sted i 2012. Da jeg ikke er på skole sitter jeg for det meste hjemme alene og gamer eller ser anime. Noen få ganger er jeg ute med venner. Forever alone, lol.

Kategorier

Arkiv

hits