Half wig'en har kanskje kommet!

Mamma fikk hentelapp i dag, og half wigen står på hennes navn. Men så er det noe hun bestilte for litt siden, så kan hende det er det det er. Half wigen skulle komme ca 5-7 dager etter de hadde sendt den og det har gått 5 dager i da. Spennende. Hun skal hente pakken i morgen, hååper det er half wigen! Hvis ikke håper jeg det kommer en til hentelapp i morgen, hihi. 

Og jeg sitter fortsatt å geeker S4. Det er supergøy! Og det er gratis! Du burde laste det ned. http://s4.en.alaplaya.net/
2 kommentarer

ShitFrog

20.jan.2011 kl.00:12

JEG POWNER DEG I S4 <3<3

Kazuki-chan.

20.jan.2011 kl.13:32

tn'aww :3 Håper at du får half-wigen din!! :3 <3

Skriv en ny kommentar

xkolibri

xkolibri

16, Arendal

Hei jeg heter Carina Julie. De fleste kaller meg Carina. Ellers kaller noen meg Noona eller Lillepus. Jeg ble førdt 31. Mai 1994 i Arendal, der jeg bor fortsatt. Jeg er syk, og går ikke på skole. Jeg har Krystallsyke og noe mer som for tiden er ukjent, og legene prøver å finne ut av. Jeg skal prøve å begynne på skolen igjen til høsten. Design og håndtverk blir det, da. Skal bli frisør. Og etter jeg har vert frisør en stund planlegger jeg å bli marinbiolog. Forhåpentligvis flytter jeg til Akershus et sted i 2012. Da jeg ikke er på skole sitter jeg for det meste hjemme alene og gamer eller ser anime. Noen få ganger er jeg ute med venner. Forever alone, lol.

Kategorier

Arkiv

hits